Cauti un instalator in Valcea?
Close
Str. I. C. Bratianu nr. 16 Ramnicu Valcea, Valcea
Luni - Vineri 9AM - 7 PM | Sambata 9AM - 2PM

Alegerea perfecta pentru confortul tau

Firma noastra va ofera solutii adecvate necesitatilor dumneavoastra sau ale firmei dumneavoastra in ceea ce priveste instalatiile termice, sanitare, electrice, solare, aer conditionat, de montare si service pentru centrale termice.

Conform definitiei din DEX un instalator este acea persoana specializata in lucrari de montare si de reparare ale diverselor echipamente. Si deoarece nu toti avem cunostinte tehnice de specialitate despre anumite aparate si avem nevoie de ajutorul cuiva priceput, cea mai la indemana solutie este sa cerem sfatul unui profesionist, unui instalator.

CU CE NE OCUPAM?

Sisteme de incalzire – reparatii capitale si de intretinere, schimbat vane si robineti de trecere, montari convectoare, reparatii / montaj centrale termice de apartament/casa
Instalatii sanitare: coloane de apa rece si apa calda, coloane canalizare, racordari la coloane, robineti de trecere, robineti, coltari de legatura, montari de lavoare
Canalizare – curatiri / desfundari coloane, schimbari coloane evacuare
Instalatii solare – pentru apa menajera (panouri solare)
Instalare montare aer conditionat – in casa si apartament
Click pe „Vezi Servicii” pentru lista completa de servicii oferite.

Putem executa, in functie de solutia tehnica aleasa, instalatii ingropate sau aparente din teava de cupru, polipropilena, PeXal sau din otel. Daca nu exista un proiect, experienta noastra va va ajuta la alegerea unei solutii optime, sigure si fiabile. Dupa expirarea garantiei putem asigura servicii de intretinere a instalatiilor si centralelor termice. Fie ca lucram sau nu dupa proiectul nostru, dorim ca atat executia cat si materialele si echipamentele sa fie ireprosabile.

Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Vezi Servicii

Produse premium

Lorem ipsum dolor sit amet.
Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse.

New Arrivals

Garage Door Repair. Carpentry. Termite Damage Repairs. Tub and shower caulking. Doors. Fences. Weatherproofing…

Learn more

Sale! 15% off!

Leaks Repaired. Faucet Installation. Toilet Repair/Replacement. Faucet Leaks. Shut Off Valves. Kitchens. Toilet Repairs…

Learn more

Free Shipping

Kitchens. Baths. Back Splashes. Floors. Walls. Grout. Grout Repair. Grout sealing. Tile repair. Showers. Lorem Impsum…

Learn more

Partenerii nostrii

Producatori nationali si internationali
Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 4
Partner 5
Partner 6
Contacteaza-ne pentru estimari de pret gratuite.
Oferim solutii adecvate necesitatilor tale in ceea ce priveste instalatiile termice, sanitare, electrice, solare, aer conditionat, de montare si service pentru centrale termice.