Cauti un instalator in Valcea?
Close
Str. I. C. Bratianu nr. 16 Ramnicu Valcea, Valcea
Luni - Vineri 9AM - 7 PM | Sambata 9AM - 2PM

Mentenanta

Suntem o firma de instalatii sanitare ce ne ocupam de tot ce inseamna instalatiile sanitare din orice locuinta, cladire de birouri, asociatii de proprietari sau orice alt tip de spatiu. Daca ai nevoie de mentenanta instalatii sanitare pentru o asociatie de proprietari, iti putem oferi abonamente avantajoase pentru orice interventie in acest sens.

Lucram doar cu instalatori sanitari profesionisti, in cazul oricarui tip de lucrare care necesita interventie urgenta, pentru orice situatie.

De ce are nevoie cineva de servicii de mentenanta?

Preventia este destul de importanta, mai ales atunci cand vine vorba despre instalatiile sanitare care se afla la comun, intr-un bloc. De aceea trebuie sa stii ca te poti baza pe o firma profesionala si de incredere care sa poata oferi servicii de mentenanta. Experienta noastra de peste 15 ani in domeniu ne ajuta sa oferim servicii de calitate, pentru ca este important ca orice lucrare la instalatiile sanitare sa reziste in timp.

Dincolo de diferite reparatii care pot fi necesare la un moment dat din cauza unor evenimente neplacute, un abonament pentru mentenanta instalatii sanitare este util si pentru verificarea si intretinerea periodica a instalatiilor. Acesta este rolul firmei noastre si putem interveni in orice moment si in regim de urgenta, nemaifiind nevoie sa cauti un instalator in momente critice si care poate costa destul de mult.